Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

 

BÚTORCSALÁDOK


FEJES BÚTOR


BÍRÓ DESIGN


MILÓ BÚTOR


DIVIÁN NYÍREGYHÁZA


DIVIÁN SZEGED


MELCHER FENYŐBÚTOROK


CORPUS BÚTOROK


COMFORTE BŐRBÚTOROK


SZÁLLÍTÁSI ÁRAK ÉS FELTÉTELEK

Budapesti boltunkból-Alapdíj (házig):
Gyál-Vecsés-Budapest XVIII. kerülete 6.000-Ft
Budapest VIII.-IX.-X.-XVII.-XIX.-XX.-XXI.-XXIII. kerülete 7.000-Ft
Budapest I.-II.-III.-IV.-V.-VI.-VII.-XI.-XII.-XIII.-XIV.-XVI.-XXII. kerülete 8.000-Ft
Vidék (oda-vissza számoljuk) 200 Ft /km
   
Szolnoki boltunkból-Alapdíj (házig):  
Szolnok 5.000- Ft
Szolnok kertváros 6.000-Ft
Vidék (oda-vissza számoljuk) 200 Ft/km

Fenti árak az emeletre szállítás, a lakásba való bevitel és az összeszerelés díját nem tartalmazzák. Az emeletre szállítás, a lakásba való bevitel és az összeszerelés díja a megvásárolt bútor mennyiségétől függően kerül kiszámolásra. Az alapdíjak a házig szállítást tartalmazzák.

További részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS / MEGRENDELÉS ÁTVÉTELE

A visszaigazolt termékeket, boltunk, rendelésre kiszállítja Önnek. Ha szeretné, hogy rendelését adott (későbbi) határidőre szállítsuk, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban! Amennyiben különböző gyártó termékét rendeli meg, összevonhatja rendelését (ebben az esetben a magasabb meghatározott gyártási időt vegye figyelembe), így szállítási költséget takaríthat meg. A szállítási költség minden esetben a vásárlót terheli, melyet a webáruház (Szállító) kiszámláz a Vevőnek. A szállítás díját mindenesetben egyénileg számoljuk ki. A bútorok kiszállítását saját kisteherautónkkal vállaljuk, 3 – 45 munkanapon belül. Kérjük, hogy rendelésének elküldésekor pontosan jelölje meg a megadott kiszállítási címet. A kiszállítás időpontját a kiszállítás előtt, telefonon egyeztetjük.

Személyes átvétel: Lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére műhelyünkben a 1188. Budapest, Vasút utca 70/b vagy Szolnoki bútoráruházunkban az 5000. Szolnok, Városmajor út 59/a. szám alatt. Ebben az esetben szállítási költség nincs.

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

DÉLITY ELEMES BÚTOROK


RIVER


BLING


ZERO


GARDA


COUNTRY


ENTER


MOZAIK


IDILL


BOX


FREE


ÁGYKERETEK


GRANDE


ÉTKEZŐASZTALOK


ÍRÓASZTALOK


FARMER


JOY